Exemplu de cautare: Depeche Mode  

Adauga versuri Noi Videoclipuri Muzica Jocuri Online Imagini Desktop si Restaurante Cautari versuri

Versuri Veritasaga - Hip-hopogeneza

Versuri-versuri.ro > Versuri Litera V > Versuri Veritasaga > Unknown - Hip-hopogeneza
Videoclipuri Veritasaga Hip-hopogeneza
Loading...





3 regi, 3 pioni, 3 spioni.......


3 oameni cu acelasi sentiment




Ma port asa ptr ca vreau sa razbun viitorul pe care-l vad deja transformat in scrum...si stiu ca sunt undeva pe drum dar nu stiu exact unde .....de aceea incerc sa mi gasesc pacea ?


Si ptr ca nu e o anume persoana care sa inteleaga tot ce am pe suflet fac din glasul chinului meu un tunet ce rasuna peste vai si dealuri se propaga precum valurile spre maluri , iar existentza mea spirituala oscileaza intre stari de extaz si boala.


Orice ar fi vad in viatza o scoala..un test pe care daca nul treci ramai cu o inima goala, un suflet de vanzare si o eclipsa totala, atunci cand e vorba de perspectiva e o lipsa totala de intelegere, o ura mereu activa ne limiteaza accesul la alegere, iar viatza curge fara sai pese ce lasa in urma.....cei ce vor arde sunt trasi din urna la intamplare...o noua zi e o noua-ncercar, o noua plimbare prin desert, o noua dovada de lipsa de respect ptr tot cei drept si innebunesc daca incerc sa inteleg tot ce ma inconjuara fie ca eu stiu sau nu oricum o sa doara....Acuma plec ca sunt obosit si vreau sa las frigul afara, vreau sa dorm putzin si cand ma trezesc poate altfel totul o sa para.




[2X: refren]


3 regi , 3 pioni, 3 spioni, 3 luptatori, 3 fiori, 3 valori, + de calitate un minus inexistent , 3 oameni cu acelasi sentiment.




Da da .......prefer acum un silence oricarei muzici ptr ca am ajuns intr-un moment al vietzii cand.. sunt pregatit sa ma intrepatrund, dar numai cu sound-uri de calitate; iar in clipa de fatza piatza este invadata de piese remixate,


sunt insetat de?... cum sunt insetat de viatza, sunt insetat de hip-hop cum sunt insetat seara; de dimineatza as vrea acum un nou inceput, vreau sa fie iar cum era atunci cand mia placut ptr prima oara aceasta muzica.


Acum ma trezesc zi de zi cu sperantza dar si cu frica...imi doresc o intoarcere la esentza. Multzi considera tot ce sa intamplat- evolutzie- parerea mea - involutzie-, este nevoie de o revolutzie, poate sunt radical dar asta consider eu singura solutzie viabila ca sa recreem aceasta lume devenitadin pacate intangibila.




[2x: refren]


3 regi , 3 pioni, 3 spioni, 3 luptatori, 3 fiori, 3 valori, + de calitate un minus inexistent , 3 oameni cu acelasi sentiment.




Suunt sigur ca sunt sigur,insingurat asigurat de soarta te, singuratatea mea; desigur in singuratatea noptzii sunt singuru sigur de asta si-n vasta mea singuratate reflecte ?...obiective


si totusi sunt singur intre oamnei nesiguri la randul lor singuri cu propriile lor cosmaruri, staruri, desigur nu suntem prea siguri...stiu doar ca fur visele celor ce sunt siguri ca nu sunt singuri caci am single-uri ce nu intra-n top, sunt sigur ca nu vrei sa apesi pe asta stop


inainte sa te asiguri ca nu esti dintre cei singuri...friguri permanente ma-ncearca, ....ce au ca armel, regretele se incarca in timp ce Verita..(incomplet)...Altzii au incercat acum .ghici ce acum.....sunt siguri...




[2x : refren]


3 regi , 3 pioni, 3 spioni, 3 luptatori, 3 fiori, 3 valori, + de calitate un minus inexistent , 3 oameni cu acelasi sentïment.

Top 10 albume pe versuri-versuri.ro
  1. Joan Baez
    Nume Album : Miscellaneous
  2. Rimini Project
    Nume Album : Unknown
  3. Stranglers
    Nume Album : Unknown
  4. Vanwarmer Randy
    Nume Album : Unknown
  5. Marillion
    Nume Album : Script For A Jester's Tear